اجرای سوله از ابتدا تا انتها شامل مراحل مختلفی می گردد و رعایت نکات و استاندارد ها در هر مرحله نیز اهمیت ویژه ای دارد. یکی از نکات قابل توجه در اجرای سوله برنامه ریزی و مکتوب کردن آن است که در موفقیت پروژه تاثیر بسزایی دارد. هر شرکت سوله سازی حرفه ای باید این نکته را رعایت کرده تا یک اجرای سوله موفق داشته باشد. علاوه بر این داشتن برنامه ریزی مکتوب کمک می کند تا اجرای سوله با هزینه کمتر و مقرون به صرفه تری صورت پذیرد.
شرکت رهنما سازه فولاد صنعت نیز به عنوان یکی از بهترین شرکت های ساخت سوله در ایران و شیراز این نکته را سر لوحه کار خود قرار داده و در تمام پروژه های خود این مسئله را رعایت خواهد کرد. بنابراین شما عزیزان می توانید با اطمینان خاطر اجرای سوله مورد نظر خود را به ما بسپارید.
در ابتدای اجرای سوله باید از زمین مورد نظر جهت احداث سوله بازدید به عمل آمده و جنس خاک و میزان تراکم آن بررسی شود. بر این اساس نیز نقشه سوله طراحی و پس از طراحی نیز ساخت سوله انجام خواهد شد. در آخر نیز نوبت به نصب سوله می رسد.
مراحل اجرای سوله را به صورت موردی می توان به صورت زیر بیان نمود :
همانطور که در مقاله سوله سبک بیان نمودیم، هرچه فولاد کمتری برای اجرای سوله به کار رود ، وزن آن نیز سبک تر شده و می توان اجرای سوله سبک را به انجام رساند. هر چند که سوله های صنعتی که با فولاد تولید می شوند وزن بیشتری نسبت به سایر سوله ها دارند.
اجرای سوله صنعتی توسط پیچ و مهره و یا جوشکاری انجام می شود. به این صورت که فولادهای ساخته شده یا به وسیله جوش و یا به وسیله پیچ و مهره با توجه به طراحی سوله به یکدیگر متصل شده و اجرای سوله صنعتی انجام می گردد. سوله صنعتی سوله هایی هستند که توسط فولاد ساخته شده و از استحکام و مقاومت بسیار بالایی برخوردار هستند. علاوه بر این بسیار مقرون به صرفه تر از سازه های بتنی بوده و در ساخت برج ها و آسمان خراش ها نیز می توان از آنها استفاده کرد.